Leasing-autot

Uudet ja vähän käytetyt leasingautot Hämeenlinnasta.

Leasing on helppo, edullinen ja riskitön tapa hankkia auto! Meiltä leasataan vuosittain satoja uusia autoja kaiken kokoisille yrityksille ja yksityisille ihmisille.

Yksityisleasingissä saat auton käyttöösi edullisella kuukausimaksulla juuri sinulle sopivaksi ajaksi - ei määräaikaisuutta! Et tarvitse käsirahaa, eikä sinun tarvitse miettiä auton myyntiarvon alenemista. Sopimuskauden päättyessä palautat auton meille, ja velvoitteesi loppuvat siihen.

Kun autojen sopimukset päättyvät joskus lyhyenkin ajan jälkeen, autot palautuvat meille. Palautuvat autot ovat hyväkuntoisia, joten ne ovat myös erinomainen vaihtoehto leasingiin uuden auton sijaan. Valitsemme palautuneista ajoneuvoista parhaassa kunnossa olevat jälleenvuokrattaviksi.

Näin voimme tarjota uuden auton hyödyt ilman uuden auton hintalappua!

Päätin kokeilla leasingautoilua

Vanha autoni oli jo vaihtamisen tarpeessa. Aloin pohtimaan, että kannattaako autoa välttämättä sittenkään omistaa ihan itse.

Päädyin mietinnän jälkeen kokeilemaan leasingiä ja sen mukana tuli kyllä helppoutta ja vapautta. Yleinen totuus vain tuntuu olevan, että kyllä se oma auto olla pitää, varsinkin näin pienemmällä paikkakunnalla.

Mutta nyt minun ei enää tarvitse miettiä autoni arvon alenemista, kuten kävi vanhalle ajokilleni. Ja voin halutessani vaihtaa kätevästi auton taas uuteen leasingautoon kun siltä tuntuu!